Κρεατοφαγείον Κοσμικόν – Σουβλάκι & Κεμπάπ

Εκεί που η παράδοση…συναντά την ποιότητα!

Το Κρεατοφαγείον Κοσμικόν άνοιξε τις πόρτες του το 2021 με το πρώτο μας κατάστημα στην Πλατεία Λυκόβρυσης. Η άρτια εξύπηρέτηση του προσωπικού μας αλλά και οι καθημερινά φρέσκιες πρώτες ύλες μας, γρήγορα μας έκαναν το αγαπημενο κατάστημα στην Πλατεία Λυκόβρυσης!
 
Χρησιμοποιούμε μόνο αγνά υλικά, άριστης ποιότητας από πιστοποιημένους προμηθευτές. Η ειδικότητά μας είναι τα φρεσκότατα κεμπάπ μας, φτιαγμένα με την παραδοσιακή μας συνταγή,  αλλά φυσικά και τα ζουμερά καλαμάκια μας, χειροποίητα και φρεσκοψημένα! Μετά από απαίτησή σας, προσθέσαμε στο μενού μας και τον φρέσκο, χειροποίητο γύρο μας! Δοκιμάστε τον σήμερα σε πιτούλα ή μερίδα και εντυπωσιαστείτε!
 
Το Κρεατοφαγείον Κοσμικόν, σε συνεργασία με την πλατφόρμα TheloSouvlakia.gr, σας φέρνει την πρωτοποριακή υπηρεσία Online Delivery! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στον ιστότοπό μας, να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας από μια μεγάλη ποικιλία, και να τα γευτείτε στον χώρο σας, σε ελάχιστο χρόνο! Τόσο απλά, με μόνο 3 κλικ, οι υπέροχες γευστικές μας προτάσεις έρχονται στην πόρτα σας!!
παραγγειλτε Online!